ΧΑΡΤΕΣ ΕΝΝΟΙΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ

εννοιολογικοί χάρτες - χαρτογράφηση εννοιών - γραφικά

7 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Φοβερή δουλειά. Μπράβο στο/ στη blogger!

I ME MINE είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
I ME MINE είπε...

pano-panagioti, ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, νομίζω είναι το πρώτο που λαμβάνω από μαθητή διαδικτυακά! Καλή επιτυχία και όσο για το άλλο σχόλιο, σου απαντώ στην αντίστοιχη ανάρτηση. Φώτης.

Παναγιώτης είπε...

Σίγουρα θα προτείνω όσα παιδιά επιλέξουν τη θετική κατεύθυνση να επισκεφτούν αυτό το διαδικτυακό σας τόπο. Ελπίζω από εδώ και πέρα να λαμβάνεται πολλά σχόλια καθημερινά! Σας εύχομαι επίσης αστείρευτο μεράκι για να συνεχίσεται την αξιόλογη αυτή δουλειά σας για να κατανοηθούν αυτές οι σύνθετες έννοιες που είναι απαραίτητες για τις τελικές εξετάσεις!

Παναγιώτης είπε...

Οσο αφορά τα φετινά θέματα ποια είναι η άποψή σας; Εγω τα έκανα όλα αλλά δεν έγραψα το καρυότυπο στο σύνδρομο Turner παρότι μου ήρθε μόλις διάβασα όλα τα θέματα. στη συνέχεια το ξέχασα. Επίσης δε θυμόμουν το ΥΓΡΟ θρεπτικό υλικό στη ζύμωση, στη γενετική καθοδήγηση τις γυναίκες με πολλαπλές αποβολές και έγραψα αντί 35 45 στην ηλικία των γυναικών. Εαν τα λάθη είναι μόνο αυτά, με όλα τα υπόλοιπα σωστά, πόσο βαθμολογείται το γραπτό;

I ME MINE είπε...

Πάνο τώρα είδα το μήνυμα, θα επανέλθω.

Παναγιώτης είπε...

Επίευκαιρία πολύ καλή δουλειά στο τυπολόγιο ασκήσεων στη φυσική, μπράβο! Επίσης στην αναλυσή σας για τη μεταγραφή και μετάφραση και πως γίνονται συνοπτικά ήταν πολύ χρήσιμο ως προς την κατανόηση και την εικοντική απομνημόνευση. Νομίζω πως τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες είναι άξιες επαίνου και συγχαρητηρίων. Επίσης συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις εξετάσεις όπως αναφέρετε σε ένα από τα σχόλια σας ότι πετύχατε και τώρα θα κάνετε διδακτορικό λείποντας αναγκαστικά 2 χρόνια από την εκπαίδευση. Εύχομαι να μπορέσω κάποτε να σας μοίασω!!!Παίζω και εγώ κιθάρα και γράφω μουσική. Θα παίξω και θα τραγουδήσω στη γιορτή αποφοίτησης στο σχολείο μας είναι 21 ιουνίου και είστε καλεσμένος. Είμαι από Σέρρες και πάω σχολείο στο Αριστοτέλειο. Έτσι λοιπόν 21 Ιουνίου 21:00 θα σας περίμενωκαθώς θα είμαι επί σκηνής. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!!!!